Trupa X-TREME BROTHERS alaturi de voluntarii Fundatiei Zamolxes

X-treme Brothers au dansat pentru voluntariat

X-TREME BROTHERS alaturi de voluntarii Fundatiei Zamolxes

Baietii de la X-treme Brothers, finalistii competitiei “Romanii au Talent”, ni s-au alaturat marti in campania de informare “Fii activ! Fii voluntar!” desfasurata de Fundatia Zamolxes. Ei au dansat si au executat miscari de breakdance, atragand atentia trecatorilor care s-au oprit incantati sa-i admire si sa-i filmeze cu telefoanele mobile. Dar cei mai bucurosi au fost voluntarii nostri pasionati de breakdance: Madalin, Alex, Adi si Andrei de la Urban Jumpers. Au avut astfel ocazia sa invete cateva scheme de dans de la maestrii talentati.

La final, baietii de la X-treme Brothers, adica Ionut Dobre si fratii Laurentiu si Valentin Coman, ne-au acordat un scurt interviu si i-au incurajat pe tineri sa devina voluntari.

Asadar, ce-a de-a doua zi a Saptamanii Nationale a Voluntariatului a fost plina de evenimente aici la Campina, in parc la ceas, iar campania de informare “Fii activ! Fii voluntar!” si-a atins scopul datorita voluntarilor nostri inimosi, dar si vizitei baietilor nostril talentati de la X-treme Brothers!

Va asteptam si astazi in parc la ceas, sa dansam pentru voluntariat, realizand cel mai mare FLASH-MOB din judet!

Galerie foto

X-TREME BROTHERS    

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.