La film la Fundatia Zamolxes

 

Am avut o saptamana  plina de viata aici la Fundatia Zamolxes! Intre 2 si 6 aprilie am sarbatorit “Scoala ALTFEL” cu elevii liceeni din Campina. Am vizionat filme la Cinemateca noastra de la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes  si am facut cateva jocuri si activitati non-formale.

Filmele vizionate:

1. “Die Welle” (Valul) – un film educational din Germania despre un profesor care a vrut sa le predea elevilor ce este autocratia intr-un mod cu totul neconventional. In final se lasa cu impuscaturi si cu lectii pretioase de viata. Puteti urmari trailerul de mai jos pentru mai multe informatii:

2. “Mr. Deeds” (Mostenitor fara voie) – o comedie nebuna despre bani, putere si jurnalism de scandal. Liceenilor le-a placut foarte mult filmul, mai ales ca in rolul principal a fost Adam Sandler. Puteti urmari trailerul de mai jos pentru mai multe informatii:

3. “Black cat, white cat” (Pisica alba, pisica neagra) – o comedie in stilul lui Emir Kusturica. Un film clasic cu multe scene  de umor balcanic. Puteti urmari trailerul de mai jos pentru mai multe informatii:

4.  “The Chorus” (Corul) – un film educational francez despre un profesor de muzica, somer, care accepta un post de supraveghetor la internatul unei scoli de corectie.  Puteti urmari trailerul de mai jos pentru mai multe informatii:

Miercuri – ziua jocurilor non-formale

Pentru ca “Scoala ALTFEL” este un program ce presupune derularea unor activitati non-formale, am inceput ziua de miercuri cu astfel de jocuri impreuna cu liceenii de la Petrol.

 Galerie foto:

Prima zi de film

Mai multe fotografii gasiti pe pagina noastra de Facebook.