Voluntariatul nu e o poveste.
Voluntariatul e de povestit!

14-20 mai 2012
Editia a XI-a

Ne asteapta o saptamana frumoasa, si nu doar din punct de vedere meteorologic. Incarcati-va cu energie pentru ca o sa aveti nevoie! Incepe Saptamana Nationala a Voluntariatului si va fi plina de evenimente peste tot in tara, dar si in orasul tau!

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul oficial: www.voluntariat.ro. Tot aici poti consulta calendarul evenimentelor la nivel national, dar si local.
Evenimentele Fundatiei Zamolxes:

1. Fii activ! Fii voluntar!

Cand: Luni si Marti (14-15 mai 2012), orele 16-18
Unde: Centrul orasului, in parc la ceas

Campanie de informare privind voluntariatul in comunitate, dar si la nivel international (Serviciul European de Voluntariat – EVS). Avem in progam si demonstratii de legaturi radio la distanta.

 

2. Flash mob
Cand: Miercuri (16 mai 2012), orele 18:00-18:30,
Unde: Centrul orasului, in parc la ceas

Vino alaturi de noi sa facem cel mai mare flash-mob din judet! Hai sa dansam pe melodia atat de populara anul acesta, “Ai Se Eu Te Pego”, pentru constientizarea importantei voluntariatului.

 

3. Dezbatere: Tineri pentru comunitate
Cand: Vineri (18 mai 2012), orele 14.00-16.00,
Unde: Centrul Cultural pentru tineret Zamolxes, in incinta caminelor de la Petrol

Haideti sa vorbim despre importanta voluntariatului in comunitatea locala, despre proiectele finantate de Uniunea Europeana si oportunitatile de dezvoltare personala si culturala pe care aceasta le pune la dispozitie tinerilor. De asemenea, Fundatia Zamolxes va prezenta proiecte anterioare in care au implicat atat voluntari romani, cat si straini.

Daca vrei sa te inscrii in program, te asteptam cu drag sa ne dai un telefon la 0244- 373.161 sau un e-mail pe adresa zamolxesvideo@gmail.com. Bineinteles, daca esti prieten cu noi pe Facebook, poti sa ne lasi un mesaj :).