Logo Scoala Pentru Toti 2018

SEPTEMBRIE

FlashMob

22

28-30

Curs de Animatori

Sport pentru sănătate prin joc

01.10
-
30.11

Fundația Zamolxes organizează în perioada 1.07-30.11.2018, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, proiectul “Scoala pentru toti – Minte sanatoasa in corp sanatos”, ediția a II-a. Acest proiect se adresează elevilor din școlile și liceele câmpinene cu vârsta între 10 şi 18 ani şi are ca scop dezvoltarea aptitudinilor motrice ale acestora.

FlashMob

Vrei să faci parte din gașcă? Să fii în centrul acțiunii și să te distrezi alături de noi? Noi mergem în Parcul de la Ceas! Hai și tu! Lansăm programul "Școala pentru toți: Minte sănătoasă în corp sănătos". Și cum îl lansăm? Cu o activitate în aer liber! Lăsăm telefoanele și fac sport prin dans! Așteptăm să te înscrii!

Curs de Animatori

Îți place să coordonezi și să împărtășești ceea ce cunoști? Vrei să îți dezvolți aria de cunoștințe? Înscrie-te la Cursul de Animatori din cadrul proiectului "Școala pentru toți: Minte sănătoasă în corp sănătos" și vino să înveți cum îi poți învăța și coordona pe ceilalți, totul într-un mediu nonformal și distractiv! Faci mișcare, coordonezi și te distrezi. Ce poate suna mai bine de atât?

Sport pentru sănătate prin joc!

Ținem la sănătate tinerilor! "Școala pentru toți: Minte sănătoasă în corp sănătos" îmbină sportul și activitățile fizice cu tehnologia și dezvoltă aptitudinile motrice ale tinerilor elevi cu vârste între 10 și 18 ani. Începând cu 1 octombrie, în zilele de marți și joi, între orele 09:30 - 18:30, la sediul Fundației Zamolxes, se vor organiza ateliere "Sport pentru sănătate prin joc!". Fii și tu unul dintre participanți!

Close Menu