Saptamana sportului pentru toti editia a VII-a

Săptămâna Sportului pentru Toți ediţia a VII-a              

Radio orientare sportivă de amator

 

Fundația Zamolxes derulează în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, proiectul “Săptămâna Sportului pentru Toți”, ediția a VII-a, realizat cu sprijinul financiar al Municipiului Câmpina şi al Consiliului Local al Municipiului Câmpina. Ediția de anul acesta este deosebită prin îmbinarea armonioasǎ a sportului cu tehnica. Cetǎţenii din Câmpina vor avea ocazia să cunoască şi să practice radio orientarea sportivă.

Scopul proiectului este creşterea gradului de accesibilitate al tuturor cetăţenilor la activităţi sportive de masă în aer liber în vederea îmbunătăţirii şi menţinerii sănătăţii.

Obiectivele proiectului sunt:

– formarea a 50 de persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina în  radio orientare de amator (ARDF) pe o perioadă de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, în Câmpina.

– dezvoltarea spiritului de echipǎ şi lidership a 50 de  persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina pe o perioada de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, în Câmpina.

– creşterea gradului de sǎnǎtate  a 50 de persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina pe o perioada de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, in Câmpina.

În săptămâna 23.11 – 29.11.2015 vor avea loc în fiecare zi demonstrații sportive şi antrenamente, începând cu orele 17:00, în centrul orașului şi pe dealul Muşcel.

Seria de evenimente se va încheia sâmbătă, 1 noiembrie, cu un concurs de ARDF (radio orientare de amator) ce se va desfășura pe dealul Muşcel începând cu orele 11:00. Concursul se va organiza pe mai multe categorii de vârstă conform regulamentului.

Așteptăm înscrieri pentru concurs la tel. 0723358882.

Parteneri: Radioclubul Municipal Targovişte

Parteneri media: Valea Prahovei TV, Radio Best FM, ziarul Oglinda, PhalertAfis sport si Campinaph.ro.

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Câmpina şi al Consiliului Local al Municipiului Câmpina. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Municipiului Câmpina şi nu implică nici o responsabilitate din partea acesteia.