ferestre către viitor

“Ferestre către viitor” este cel mai nou program al Fundaţiei Zamolxes din Câmpina în sfera consilierii vocaţionale, acolo unde – din păcate – în şcoală se face încă mult prea puţin în acest sens. 

Acest program se va derula pe o perioadă de şapte ani dar cu posibilitatea de prelungire, în funcţie de rezultate. Este vorba de mai multe proiecte desfăşurate în cadrul acestui program, scopul tuturor fiind de a reuşi să-i îndrepte pe elevii din şcolile generale spre liceele spre care au vocaţie, iar pe liceeni spre facultăţile care se pretează cel mai bine la posibilităţile lor.

Festivalul Tineretului

Festivalul Tineretului, organizat în fiecare an, adună tinerii câmpineni talentați la un concurs cu premii și-i îndeamnă să își demonstreze talentul. 

Up to start

Instruirea celor 300 de persoane va reprezenta un plus la nivel de investitie în capital uman pe termen lung deoarece educatia are efecte în timp, putând produce modificari cu privire la modalitatea de raportare la piata muncii. Organizarea unui concurs de planuri de afaceri va urmari focusarea atentiei spre domenii solicitate pe piata si potential aducatoare de venit. Stagiile de practica, alaturi de programul de mentorat si cel de monitorizare, vor reprezenta elemente de sustenabilitate ale afacerii inducând antreprenorilor abilitatile necesare pentru exercitarea profesiei.

Vrei să devii voluntar?

Close Menu