Proiectul SEV Youngsters for Arts

Fundația Zamolxes desfășoară în perioada 1 mai – 31 septembrie proiectul european “Youngsters for Arts”, ce face parte din programul “Tineret în Acțiune”. Acesta implică derularea unui stagiu de voluntariat de scurtă durată (trei luni: 1 iunie – 31 august) a cinci tineri din Letonia, Turcia, Italia și Portugalia la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes.

Obiectivele proiectului sunt:
• Promovarea atitudinii cetățenești proactive în context european a celor cinci voluntari străini;
• Dezvoltarea unei atitudini de înțelegere față de tineri, a spiritului de solidaritate și toleranță față de diversitatea culturală
• Dezvoltarea competențelor în comunicare interculturală, lucru în echipă și management de evenimente
• Cresterea spiritului antreprenorial, creativ și al abilităților necesare pentru angajare

Voluntarii SEV (Serviciul European de Voluntariat) vor avea rolul ca, împreună cu coordonatorul proiectului și membrii echipei de conducere a organizației noastre, să coordoneze munca celorlalți voluntari membri ai Centrului Cultural pentru Tineret. În acest proces de planificare și coordonare, ei vor fi sprijiniți îndeaproape de către coordonatorul de proiect și echipa de conducere a organizației.

Proiect finanțat de Comisia Europeană prin programul “Tineret în Actiune”, acțiunea 2 – Serviciul European de Voluntariat.

Galerie foto