Pregatiti-va pentru o saptamana incendiara in Campina! Si nu canicula va fi de vina, ci cei 35 de tineri artisti care vor realiza spectacole de arta stradala in zilele de 27 si 28 iulie 2012. 

Va asteptam pe toti vineri si sambata seara sa petreceti alaturi de noi incepand cu orele 20:00 in parc la ceas, la Milia si la soldat.

Spectacolele fac parte din cadrul proiectului european “Joy for Art, Art for Volunteering” organizat de Fundatia Zamolxes in perioada 22-30 iulie 2012. Acesta este finantat de Comisia Europeana prin programul “Tineret în Actiune”, actiunea 1.1 – Schimburi de tineri.

La acest proiect vor participa 35 de tineri din sapte tari: Franta, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Spania si Romania. Ei vor fi sprijiniti prin intermediul activitatilor propuse sa isi stimuleze creativitatea in vederea realizarii unor spectacole de arta autentica, originala si care sa stimuleze spiritul de voluntariat in general, dar si interculturalitatea si cetatenia europeana.

Mai mult de atat, tinerii participanti vor interactiona atat pe parcursul atelierelor cat si in timpul spectacolelor intr-o maniera activa cu tineri din comunitatea locala pasionati de arta si tineri orfani de la centrul pentru copii “Sfanta Filofteia” din Campina.

Obiectivele proiectului sunt:
• Cresterea gradului de creativitate prin participarea la atelierele de lucru;
• Dezvoltarea unei atitudini de înțelegere față de tineri, a spiritului de solidaritate și toleranță față de diversitatea culturală;
• Dezvoltarea spiritului de voluntariat, dar si al celui antreprenorial
• Dezvoltarea competențelor în comunicare interculturală, lucru în echipă și management de evenimente

Pentru mai multe informatii despre programul “Tineret in Actiune” va rugam sa vizitati pagina de Internet www.tinact.ro