afis dragobete 2013 FINAL OK - Copy

Dorinta de evolutie rapida a ultimului deceniu ne-a facut sa ne indepartam din ce in ce mai mult de sarbatorile nationale si sa imprumutam, in acelasi timp, multe dintre cele straine tarii, dar mai ales calendarului nostru. In aceasta categorie se incadreaza si Sarbatoarea de Dragobete, care a fost uitata si inlocuita cu mult mai placuta zi de Sfantul Valentin.

Dragi indragostiti, intrucat astazi suntem in 14 februarie, ziua in care americanii isi sarbatoresc indragostitii, va propunem sa ne aducem aminte de Dragobete, o zi speciala pentru indragostitii romani, care merita serbata asa cum se cuvine. Propunerea mea pentru voi este sa aratati, printr-un filmulet de maximum 1 minut, atat talentul ce v-a fost daruit, cat si viziunea pe care o aveti asupra iubirii in cuplu.

Asadar, pana la data de 7 martie, ora 20:00, va asteptam cu entuziasm filmuletele despre dragoste, pe pagina noastra de facebook. Mentionez faptul ca filmuletele trebuie mai intai incarcate pe youtube, mai apoi postate pe facebook-ul fundatiei, alaturi de numele vostru.

Vineri, 8 martie, ora 14:30 se va organiza concursul, in urma caruia se va acorda premiul cel mare in valoare de 300 de lei.

Primele 3 filmulete ce primesc cele mai multe like-uri vor intra in concursul pentru premiul de popularitate, in valoare de 200 de lei. Comisia va fi formata din 5 profesori ai liceelor campinene si inca doua persoane din public, care vor fi alese prin tragere la sorti. Singura conditie este sa nu fie ei insisi participanti la concurs.

426368_356170114427497_940300190_n

 

Coordonatorul acestui proiect este voluntara noastra, Diana Mihaila, studenta la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Litere, sectia Comunicare si Relatii Publice. Ea a absolvit anul trecut Colegiul National Nicolae Grigorescu din Campina.

Nu avem mult timp, asa ca sa trecem la treaba!