Flash-Mob pentru voluntariat

Cea de-a treia zi a Saptamanii Nationale a Voluntariatului am sarbatorit-o tot prin dans in aer liber, in centrul orasului, in parc la ceas. Daca luni si marti au executat miscari de breakdance baietii de la Urban Jumpers si cei de le X-treme Brothers (finalistii competitiei “Romanii au Talent”), miercuri a venit randul trupei SINS. Ei i-au invitat la dans pe toti trecatorii care s-au oprit sa admire spectacolul in aer liber. Dorinta noastra a fost sa realizam  cel mai mare flash-mob, sa atragem astfel atentia asupra voluntariatului si importantei lui in societate. Bineinteles, ne-au fost alaturi si de data aceasta copiii care erau in parc, dovedind mai mult entuziasm si pasiune decat toti adultii la un loc.

 Trupa SINS, adica Betty, Anca, Ana, Mihaela, Laura, Daniel si Andrei, a facut o demonstratie de energie in cele peste 40 de minute in care au dansat pentru voluntariat. Le multumim si baietilor de la Urban Jumpers care au executat si ei cateva numere de breakdance.

Astazi invitam tinerii din Campina la dezbaterea: “Tineri pentru comunitate”, ultimul eveniment organizat de Fundatia Zamolxes in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului.

 Galerie foto:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.