Au început înscrierile pentru ediția a XIII-a a Festivalului Tineretului! Ești talentat și știi că ai șanse mari de câștig? Înscrie-te și tu! Și tu poți fii unul dintre câștigători! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să aștepți să te contactăm pentru a programa când vei veni la preselecții! Și, cine știe, poate chiar tu ești marele câștigător la una dintre cele 3 categorii ale concursului cu premii în bani: muzică, teatru, dans. Ce mai aștepți? Înscrie-te acum! Înscrierile se încheie pe 10 noiembrie.

Parcursul tău Traseul tău la Festivalul Tineretului

Voluntari în organizare

Vrei să fii voluntar în echipa de organizare a Festivalului Tineretului? Să prezinți gala finală, să fii în echipa de audio-video, cea de publicitate sau de logistica? Aplică prin formularul de înscriere până la 1 octombrie și te contactăm să stabilim prima întâlnire! Noi te vrem în echipă!

Moment artistic

Ai un moment special pe care vrei să îl prezinți în cadrul festivalului? Chiar dacă te-ai înscris sau nu în concurs, poți completa formularul pentru a prezenta momentul tău artistic în momentul jurizării. Vom selecta 3 momente și vă vom pune la dispoziție spațiul de la fundație pentru repetiții. Hai și tu!