Au început înscrierile pentru ediția a XIII-a a Festivalului Tineretului! Ești talentat și știi că ai șanse mari de câștig? Înscrie-te și tu! Și tu poți fii unul dintre câștigători! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere și să aștepți să te contactăm pentru a programa când vei veni la preselecții! Și, cine știe, poate chiar tu ești marele câștigător la una dintre cele 3 categorii ale concursului cu premii în bani: muzică, teatru, dans. Ce mai aștepți? Înscrie-te acum! Înscrierile se încheie pe 10 noiembrie.

Înscriere voluntari

Festivalul Tineretului nu înseamnă doar spectacolul propriu-zis! Pentru a-l putea organiza cel mai bine întotdeauna este nevoie de echipele din spatele cortinei! Vrei să faci parte din una din echipele de organizare? Înscriete prin formular și selectează-ți departamentul căruia vrei să te alături! Noi avem grijă să te contactăm!

Moment jurizare

Ai un moment pe care vrei să îl preinți în timpul jurizării? Încrie-te prin formularul alăturat iar noi te vom contacta pentru a te putea ajuta să îți pregătești cât mai bine momentul artistic! Ce mai aștepți? Fă și tu parte din marea familie a Festivalului Tineretului!

Anii precedenți:

Galerie

Contactează-ne oricând

Ai întrebări? Sugestii? Sau vrei să ne împărtășești ceva? Suntem la un click distanță!

Abonează-te la newsletter

Te ținem la curent cu toate activitățile noastre. Abonează-te și tu!

Close Menu