Festivalul Tineretului editia a X-a

afis zamolxes                                  

Festivalul Tineretului, ediția a X-a

Concurs pentru tinerii talentați

 

Fundația Zamolxes organizează în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, proiectul „Festivalul Tineretului ediţia a X-a” realizat cu sprijinul Municipiului Câmpina şi al Consiliului Local al Municipiului Câmpina. În cadrul proiectului se vor desfaşura ateliere de lucru (muzică, dans, teatru şi animaţie stradală).

Scopul proiectului este creşterea gradului de cunoaştere în rândul tinerilor a teatrului, muzicii, dansului şi animaţiei stradale.

Obiectivele proiectului sunt:

– formarea a 50 de tineri selectaţi din şcolile şi liceele câmpinene în artele spectacolului (teatru, muzică, dans şi animaţie stradală) pe o perioada de 3 luni, cu sprijinul a 4 coordonatori de ateliere de lucru, în Câmpina;

– dezvoltarea spiritului de echipă şi lidership a 50 de tineri selectaţi din şcolile şi liceele câmpinene pe o perioadă de 3 luni, cu sprijinul a 4 coordonatori ateliere de lucru, în Câmpina.

–   dobandirea de competenţe în managament cultural de catre cei 50 de tineri selectaţi din şcolile şi liceele câmpinene  pe o perioadă de 3 luni, cu sprijinul a 4 coordonatori ateliere de lucru, în Câmpina.

Evenimentele sunt programate în perioada 21-26 noiembrie 2015, începând cu orele 17:00. În primele patru zile se vor organiza evenimente stradale şi în urmatoarele doua zile, 26, 27 noiembrie, se va desfaşura concursul de teatru, muzică și dans modern cu premii în bani.  In ultima zi a festivalului vom avea si doua reprezentaţii de teatru. Acest concurs se adresează tinerelor şi tinerilor din şcolile şi liceele câmpinene cu vârsta între 12 şi 19 ani.

Evenimentele se vor desfăşura la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes;

Proiect realizat cu sprijinul Municipiului Câmpina şi al Consiliului Local al Municipiului Câmpina. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Municipiului Câmpina şi nu implică nici o responsabilitate din partea acesteia.