“Ferestre spre viitor” este cel mai nou program al Fundaţiei în sfera consilierii vocaţionale, acolo unde, din păcate, în şcoală se face încă mult prea puţin în acest sens. 

dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un proces complex ce se desfășoară pe tot parcursul vieții, iar prin acest curs ne propunem să ne îmbunătățim deprinderile și abilitățile personale și să învățam “lecţiile” cu privire la gestionarea emoțiilor, a situațiilor, dezvoltarea încrederii în sine, a unui stil de viață sănătos, educație, școală, relaționare cu alți copii.

școala de vară

Școala de Vară se concentrează pe învățarea non-formală în vederea dobândirii de competențe “cheie” ce te vor ajuta pe tot parcursul vieții personale, sociale și profesionale. Vei dezvolta spirit de inițiativă și antreprenoriat și vei învăța să înveți.

Consiliere vocațională

Primul pas important în traseul educațional, este alegerea specializării din ciclul liceal. Un start bun în carieră îl va ajuta pe copilul dumneavoastră să își atingă mult mai ușor obiectivele educaționale, fără a fi nevoit să recupereze “din mers”.

Smart Kids&teens

Proiectul SMART Kids&Teens este un proiect din domeniul STEM și are ca scop dobândirea de competențe în dezvoltarea personală și socială, electronică, robotică , automatizări și design/printare 3D de către 20 de elevi din clasele a V-a – a XII-a din școlile și liceele din municipiul Câmpina. 

Adevarat că mai cinstit lucru nu este în lume și mai scump și mai curat, decât omul procopsit la învățătură.

Mihail Sadoveanu

Fii și tu membru!

Rămâi conectat și află toate noutățile!

Close Menu