începe-ți călătoria!

Parcurgând aceste programe, încrederea ta în propria persoană va crește, vei avea o eficacitate sporită în activitîțile importante pentru tine, iar toate acestea pot contribui major la avansarea ta în viață. Vei avea posibilitatea să descoperi oameni și informații noi, iar trainerii noștri te vor încuraja să găsești modalități inedite de exprimare.

Cursuri

Consiliere vocațională

Consilierea vocațională este pentru a te ghida și a te sprijini pe tine în a lua decizii personale privind viitorul tău academic sau profesional, asigurându-ne că îți vei dezvolta abiitățile de autonomie decizională personală. 

Dezvoltare personală

Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, sănătate, educație și dezvoltare profesională, spiritualitate.

Antreprenoriat

Cursul de antreprenoriat se adresează celor care doresc să își deschidă propria afacere sau dețin deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient,  modulele livrate surprinzând şi cunoştinţe din experienţa profesională a trainerilor.

Manager de proiect

Cursul se adresează tuturor celor interesați să acumuleze cunoștințe și tehnici necesare pentru managementul de proiecte și să-și dezvolte abilități practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului proiectelor.

Fii și tu membru!

Rămâi conectat și află toate noutățile!

Close Menu