Antreprenoriat

Cursul de antreprenoriat se adresează celor care doresc să își deschidă propria afacere sau dețin deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient, modulele livrate surprinzând şi cunoştinţe din experienţa profesională a trainerilor.

antreprenoriat

Cui se adresează acest curs?

  • Antreprenorilor care doresc să își îmbunătățească punctajele necesare pentru accesarea finanțarilor nerambursabile (Romania Start-up Nation, SRL-D);
  • Antreprenorilor care vor să își perfecționeze abilitățile de comunicare, recurtare și gestionare a afacerii;
  • Viitorilor antreprenori care vor să dobândească cunoștințe de bază despre începerea unei afaceri;
  • Tuturor celor ce vor să dețină cunoștințe de antreprenoriat;

La finalul cursului vei știi despre:

Comunicare antreprenorială

Creșterea performanțelor

Scrierea unui plan de afaceri

Selecția personalului

Antreprenorii tind să fie firi independente, perseverente și implicate în lansarea sau dezvoltarea unei afaceri. Sunt persoane optimiste motivate de idea succesului și realizării, care folosesc eșecurile ca pe oportunități de învățare. Un antreprenor este o persoană care transpune ideile și oportunitățile în acțiuni concrete. În contextul acestui curs oportunitatea de piață înseamnă posibilitatea creării unei afaceri noi, fie că e vorba de o activitate comercială, non-profit sau orice altă activitate inițiată în sânul unei companii. Acest curs te va ajuta să dobândești încrederea și mentalitatea necesară dezvoltării unei afaceri de succes, cunoștințe și uneltele esențiale pentru luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.

Înscriere curs

Lasă-ne un mesaj cu datele tale de contact iar noi îți vom transmite prin email datele necesare înscrierii.

Close Menu