Dezvoltare personală

Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, sănătate, educație și dezvoltare profesională, spiritualitate.

dezvoltare personală

Obiective

  • Dezvoltarea unor abilități excelente de comunicare și relaționare, atât în plan profesional cât și in plan personal. Comunicare mai bună atât intern cât și extern.
  • Dezvoltarea abilităților de prezentare a diverselor materiale, astfel încât mesajul dorit să ajungă cât mai puțin distorsionat la publicul vizat, iar atenția acestuia să fie maximă pe toată durata prezentării.
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare cu clienții, pentru a putea oferi servicii de calitate și a avea clienți mulțumiți.
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare cu clienții, pentru a putea oferi servicii de calitate și a avea clienți mulțumiți.

Ce vei învăța:

Coumincare eficientă

Identificarea stilurilor comportamentale, dezvoltarea unor abilitati excelente de comunicare si relationare, atat in plan profesional cat si in plan personal.

Prezentări de impact

Dezvoltarea abilitatilor de prezentare, astfel incat mesajul dorit sa ajunga cat mai putin distorsionat la public, iar atentia acestuia sa fie maxima pe toata durata prezentarii.

Relația cu clientul

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare empatica si relationare cu clientii, pentru a putea oferi servicii de calitate si a avea clienti multumiti.

Comunicare scrisă

Dezvoltarea abilitatilor de comunicare scrisa in mediul intern si extern, pentru a putea oferi servicii de calitate clientilor si a avea o mai buna comunicare cu colegii.

Pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare și dezvoltarea personală am creat programe de training interactive și eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicațiilor și jocurilor menite să fixeze informația oferită în celelalte 30% de momente de învățare a conceptelor.

Înscriere curs

Lasă-ne un mesaj cu datele tale de contact iar noi îți vom transmite prin email datele necesare înscrierii.

Close Menu