Workshop de cinema la Fundatia Zamolxes

Te invitam la film! Fundatia Zamolxes face cinste, asa ca intrarea este libera!

Atentie, nu este o invitatie oarecare, ci iti oferim ocazia sa afli mai multe despre limbajul cinematografic in cadrul workshopului gratuit sustinut in limba engleza de Giammario Di Risio, voluntar SEV (Serviciul European de Voluntariat). Acest atelier de lucru face parte din proiectul “Youngsters for Arts”.

Obiectivul acestui workshop este sa ajute tinerii sa dobandeasca mai multe competente in domeniul limbajului cinematografic, dar si sa invete sa lucreze in echipa. Vor fi discutii despre stiluri de cinema, despre imagine si editare, dar despre jocul actorilor. La prima intalnire, instructorul Giammario Di Risio ii va invata pe participanti despre cum se creeaza stilul narativ, in special stilul clasic de la Hollywood.

Bringing up baby, Star wars, Pulp Fiction, The Social Network sunt filme de referinta ce fac parte din programul atelierului de lucru de cinema.

Giammario Di Risio este jurnalist freelancer si profesor de cinema si arte vizuale la Universitatea “La Sapienza” din Roma, Italia.

Inscrieri: 0244-373.161 sau direct pe pagina de Facebook destinata acestui workshop: http://www.facebook.com/giammariodirisiozamolxes.

In fiecare miercuri, la ora 17:00 este timpul pentru cinema. Va asteptam la sediul fundatiei!

Galerie foto:

Giammario Di Risio la Fundatia ZamolxesBringing up baby la ZamolxesPulp Fiction la Zamolxes The Social Network la Zamolxes